Apex Jiu-Jitsu

Aan de De Reulver 120 in Enschede kun je Apex Jiu-Jitsu vinden.

Meer informatie over Apex Jiu-Jitsu in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Apex Jiu-Jitsu biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Apex Jiu-Jitsu in Enschede geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Apex Jiu-Jitsu is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Apex Jiu-Jitsu in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Apex Jiu-Jitsu ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op De Reulver 120 in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48913920, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://apexjiujitsu.sportbitapp.nl/

Hoe kom je bij Apex Jiu-Jitsu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apex Jiu-Jitsu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Apex Jiu-Jitsu

Bezoekers bekeken ook