Renshu Fights - MMA in Groningen

Aan de Kardingerplein 1 in Groningen kun je Renshu Fights - MMA in Groningen vinden.

Meer informatie over Renshu Fights - MMA in Groningen in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Renshu Fights - MMA in Groningen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Renshu Fights - MMA in Groningen in Groningen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Renshu Fights - MMA in Groningen is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Renshu Fights - MMA in Groningen in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Renshu Fights - MMA in Groningen ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Kardingerplein 1 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22239985, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.renshu-fights.nl/

Hoe kom je bij Renshu Fights - MMA in Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Renshu Fights - MMA in Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Renshu Fights – MMA in Groningen

Bezoekers bekeken ook