Westerkoog Sport Koog aan de Zaan

Aan de Molenwerf 44-E in Koog aan de Zaan kun je Westerkoog Sport Koog aan de Zaan vinden.

Meer informatie over Westerkoog Sport Koog aan de Zaan in Koog aan de Zaan

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Koog aan de Zaan? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Westerkoog Sport Koog aan de Zaan biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Westerkoog Sport Koog aan de Zaan in Koog aan de Zaan geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Westerkoog Sport Koog aan de Zaan is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Westerkoog Sport Koog aan de Zaan in Koog aan de Zaan een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Westerkoog Sport Koog aan de Zaan ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Molenwerf 44-E in Koog aan de Zaan. Je kunt ze ook bellen op 31 6 12579098, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.westerkoogsport.nl/

Hoe kom je bij Westerkoog Sport Koog aan de Zaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Westerkoog Sport Koog aan de Zaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Westerkoog Sport Koog aan de Zaan

Bezoekers bekeken ook