LuckyGym

Aan de Rooseveltstraat 43p in Leiden kun je LuckyGym vinden.

Meer informatie over LuckyGym in Leiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, LuckyGym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is LuckyGym in Leiden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

LuckyGym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat LuckyGym in Leiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met LuckyGym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Rooseveltstraat 43p in Leiden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 30601317, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.luckygym.com/

Hoe kom je bij LuckyGym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LuckyGym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. LuckyGym

Bezoekers bekeken ook