Five21 Haarlem

Aan de Pieter Goedkoopweg 42 in Haarlem kun je Five21 Haarlem vinden.

Meer informatie over Five21 Haarlem in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Five21 Haarlem biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Five21 Haarlem in Haarlem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Five21 Haarlem is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Five21 Haarlem in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Five21 Haarlem ? Je kunt de Sportschool bereiken op Pieter Goedkoopweg 42 in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28055841, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.five21.nl/

Hoe kom je bij Five21 Haarlem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Five21 Haarlem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Five21 Haarlem

Bezoekers bekeken ook