GYM HASSELBAINK

Aan de Leidsevaart 344 in Haarlem kun je GYM HASSELBAINK vinden.

Meer informatie over GYM HASSELBAINK in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, GYM HASSELBAINK biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is GYM HASSELBAINK in Haarlem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

GYM HASSELBAINK is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat GYM HASSELBAINK in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met GYM HASSELBAINK ? Je kunt de Sportschool bereiken op Leidsevaart 344 in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28477637, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.gymhasselbaink.com/

Hoe kom je bij GYM HASSELBAINK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GYM HASSELBAINK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. GYM HASSELBAINK

Bezoekers bekeken ook