VBSK.nl

Aan de Albert Cuypstraat 241 in Amsterdam kun je VBSK.nl vinden.

Meer informatie over VBSK.nl in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, VBSK.nl biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is VBSK.nl in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

VBSK.nl is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat VBSK.nl in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met VBSK.nl ? Je kunt de Boksschool bereiken op Albert Cuypstraat 241 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://vbsk.nl/

Hoe kom je bij VBSK.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VBSK.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. VBSK.nl

Bezoekers bekeken ook