Boks Heemstede

Aan de 174 a, Handellaan 174A in Heemstede kun je Boks Heemstede vinden.

Meer informatie over Boks Heemstede in Heemstede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heemstede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boks Heemstede biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boks Heemstede in Heemstede geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boks Heemstede is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boks Heemstede in Heemstede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boks Heemstede ? Je kunt de Boksschool bereiken op 174 a, Handellaan 174A in Heemstede. Je kunt ze ook bellen op 31 6 36200472, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boksheemstede.nl/

Hoe kom je bij Boks Heemstede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boks Heemstede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boks Heemstede

Bezoekers bekeken ook