BoxinggoeS

Aan de Zwembadweg 3 in Goes kun je BoxinggoeS vinden.

Meer informatie over BoxinggoeS in Goes

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Goes? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BoxinggoeS biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BoxinggoeS in Goes geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BoxinggoeS is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BoxinggoeS in Goes een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BoxinggoeS ? Je kunt de Boksschool bereiken op Zwembadweg 3 in Goes. Je kunt ze ook bellen op 31 6 47137662, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://boxinggoes.nl/

Hoe kom je bij BoxinggoeS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoxinggoeS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BoxinggoeS

Bezoekers bekeken ook