Reflex Utrecht

Aan de Kaatstraat 20-24 in Utrecht kun je Reflex Utrecht vinden.

Meer informatie over Reflex Utrecht in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Reflex Utrecht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Reflex Utrecht in Utrecht geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Reflex Utrecht is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Reflex Utrecht in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Reflex Utrecht ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Kaatstraat 20-24 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 30 751 4198, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.reflex-utrecht.com/

Hoe kom je bij Reflex Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reflex Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Reflex Utrecht

Bezoekers bekeken ook