Kickboxing Sneek

Aan de Jan Kuipersweg 21-23 in Sneek kun je Kickboxing Sneek vinden.

Meer informatie over Kickboxing Sneek in Sneek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sneek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Sneek biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Sneek in Sneek geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Sneek is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Sneek in Sneek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Sneek ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Jan Kuipersweg 21-23 in Sneek. Je kunt ze ook bellen op 31 515 415 817, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.kbsneek.eu/

Hoe kom je bij Kickboxing Sneek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Sneek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Sneek

Bezoekers bekeken ook