Evolution Sports

Aan de Kortvoort 69-71 in Amsterdam kun je Evolution Sports vinden.

Meer informatie over Evolution Sports in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Evolution Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Evolution Sports in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Evolution Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Evolution Sports in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Evolution Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Kortvoort 69-71 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 52181880, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.evolutionsports.nl/

Hoe kom je bij Evolution Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evolution Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Evolution Sports

Bezoekers bekeken ook