Thaiboxing 010

Aan de Steenbakkerij 25 in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je Thaiboxing 010 vinden.

Meer informatie over Thaiboxing 010 in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nieuwerkerk aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Thaiboxing 010 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Thaiboxing 010 in Nieuwerkerk aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Thaiboxing 010 is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Thaiboxing 010 in Nieuwerkerk aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Thaiboxing 010 ? Je kunt de Sportschool bereiken op Steenbakkerij 25 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 23677357, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Thaiboxing 010? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thaiboxing 010 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Thaiboxing 010

Bezoekers bekeken ook