Sokudo-Gym

Aan de Loniusstraat in Hoorn kun je Sokudo-Gym vinden.

Meer informatie over Sokudo-Gym in Hoorn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoorn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sokudo-Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sokudo-Gym in Hoorn geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sokudo-Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sokudo-Gym in Hoorn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sokudo-Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Loniusstraat in Hoorn. Je kunt ze ook bellen op 31 229 215 582, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://sokudo-gym.nl/

Hoe kom je bij Sokudo-Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sokudo-Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sokudo-Gym

Bezoekers bekeken ook