Aiki-sports

Aan de Toon Bolsiusstraat 49 in Schijndel kun je Aiki-sports vinden.

Meer informatie over Aiki-sports in Schijndel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Schijndel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Aiki-sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Aiki-sports in Schijndel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Aiki-sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Aiki-sports in Schijndel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Aiki-sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Toon Bolsiusstraat 49 in Schijndel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24381063, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://aikisports.nl/

Hoe kom je bij Aiki-sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aiki-sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Aiki-sports

Bezoekers bekeken ook