NOBY sports

Aan de Nieuwendammerdijk 536B in Amsterdam kun je NOBY sports vinden.

Meer informatie over NOBY sports in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, NOBY sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is NOBY sports in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

NOBY sports is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat NOBY sports in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met NOBY sports ? Je kunt de Sportclub bereiken op Nieuwendammerdijk 536B in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 16366555, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sisolicious.com/

Hoe kom je bij NOBY sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NOBY sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. NOBY sports

Bezoekers bekeken ook