Roshani thaiboxing

Aan de Jonker Fransstraat 120A in Rotterdam kun je Roshani thaiboxing vinden.

Meer informatie over Roshani thaiboxing in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Roshani thaiboxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Roshani thaiboxing in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Roshani thaiboxing is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Roshani thaiboxing in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Roshani thaiboxing ? Je kunt de Sportschool bereiken op Jonker Fransstraat 120A in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 47301910, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.vahidroshani.com/

Hoe kom je bij Roshani thaiboxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roshani thaiboxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Roshani thaiboxing

Bezoekers bekeken ook