Kenamju Zandvoort

Aan de A.J. van der Moolenstraat 47 in Zandvoort kun je Kenamju Zandvoort vinden.

Meer informatie over Kenamju Zandvoort in Zandvoort

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zandvoort? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kenamju Zandvoort biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kenamju Zandvoort in Zandvoort geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kenamju Zandvoort is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kenamju Zandvoort in Zandvoort een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kenamju Zandvoort ? Je kunt de Sportschool bereiken op A.J. van der Moolenstraat 47 in Zandvoort. Je kunt ze ook bellen op 31 23 531 1182, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Kenamju Zandvoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kenamju Zandvoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kenamju Zandvoort

Bezoekers bekeken ook