Sportcentrum Woerden

Aan de Pompmolenlaan 41-B in Woerden kun je Sportcentrum Woerden vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Woerden in Woerden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Woerden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Woerden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Woerden in Woerden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Woerden is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Woerden in Woerden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Woerden ? Je kunt de Sportschool bereiken op Pompmolenlaan 41-B in Woerden. Je kunt ze ook bellen op 31 348 420 840, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportcentrumwoerden.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum Woerden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Woerden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Woerden

Bezoekers bekeken ook