Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam

Aan de Transportweg 40 in Veendam kun je Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam vinden.

Meer informatie over Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam in Veendam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Veendam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam in Veendam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam in Veendam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam ? Je kunt de Sportschool bereiken op Transportweg 40 in Veendam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 30397367, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://athleteclub.nl/?utm_source=gmb&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb

Hoe kom je bij Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Athlete Club -Vechtsport en Sportschool Veendam

Bezoekers bekeken ook