Sportcentrum Sportvision

Aan de Mensfortweg 20 in Eindhoven kun je Sportcentrum Sportvision vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Sportvision in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Sportvision biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Sportvision in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Sportvision is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Sportvision in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Sportvision ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Mensfortweg 20 in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 40 248 0401, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportvision.nu/

Hoe kom je bij Sportcentrum Sportvision? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Sportvision het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Sportvision

Bezoekers bekeken ook