Sam's Gym

Aan de Baanweg 20 in Harderwijk kun je Sam's Gym vinden.

Meer informatie over Sam's Gym in Harderwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Harderwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sam's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sam's Gym in Harderwijk geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sam's Gym is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sam's Gym in Harderwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sam's Gym ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Baanweg 20 in Harderwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13033553, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://samsgym.nl/

Hoe kom je bij Sam's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sam's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sam’s Gym

Bezoekers bekeken ook