Team de Jager

Aan de Rijswijkseweg 324 in Den Haag kun je Team de Jager vinden.

Meer informatie over Team de Jager in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team de Jager biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team de Jager in Den Haag geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team de Jager is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team de Jager in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team de Jager ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Rijswijkseweg 324 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 50633776, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.teamdejager.nl/

Hoe kom je bij Team de Jager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team de Jager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team de Jager

Bezoekers bekeken ook