JOEY'S Judoschool

Aan de Van Delenstraat 14 in Nijkerk kun je JOEY'S Judoschool vinden.

Meer informatie over JOEY'S Judoschool in Nijkerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijkerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, JOEY'S Judoschool biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is JOEY'S Judoschool in Nijkerk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

JOEY'S Judoschool is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat JOEY'S Judoschool in Nijkerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met JOEY'S Judoschool ? Je kunt de Sportschool bereiken op Van Delenstraat 14 in Nijkerk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42557867, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://joeys-judoschool.nl/

Hoe kom je bij JOEY'S Judoschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JOEY'S Judoschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. JOEY’S Judoschool

Bezoekers bekeken ook