Feel Healthy

Aan de Rijksweg Zuid 1b in Echt kun je Feel Healthy vinden.

Meer informatie over Feel Healthy in Echt

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Echt? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Feel Healthy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Feel Healthy in Echt geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Feel Healthy is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Feel Healthy in Echt een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Feel Healthy ? Je kunt de Sportschool bereiken op Rijksweg Zuid 1b in Echt. Je kunt ze ook bellen op 31 6 83983053, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.feel-healthy.nl/

Hoe kom je bij Feel Healthy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feel Healthy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Feel Healthy

Bezoekers bekeken ook