EMPOWERGYM Amsterdam

Aan de Marcantilaan 497 in Amsterdam kun je EMPOWERGYM Amsterdam vinden.

Meer informatie over EMPOWERGYM Amsterdam in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, EMPOWERGYM Amsterdam biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is EMPOWERGYM Amsterdam in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

EMPOWERGYM Amsterdam is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat EMPOWERGYM Amsterdam in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met EMPOWERGYM Amsterdam ? Je kunt de Sportschool bereiken op Marcantilaan 497 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42335857, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.empowergym.nl/

Hoe kom je bij EMPOWERGYM Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EMPOWERGYM Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. EMPOWERGYM Amsterdam

Bezoekers bekeken ook