Sportschool Bushido

Aan de Lutterveldweg 20 in Tiel kun je Sportschool Bushido vinden.

Meer informatie over Sportschool Bushido in Tiel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tiel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportschool Bushido biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportschool Bushido in Tiel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportschool Bushido is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportschool Bushido in Tiel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportschool Bushido ? Je kunt de Sportschool bereiken op Lutterveldweg 20 in Tiel. Je kunt ze ook bellen op 31 344 631 473, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportschoolbushido.nl/

Hoe kom je bij Sportschool Bushido? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Bushido het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportschool Bushido

Bezoekers bekeken ook