Fit-bokx

Aan de Parallelweg 14 in Goirle kun je Fit-bokx vinden.

Meer informatie over Fit-bokx in Goirle

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Goirle? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fit-bokx biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fit-bokx in Goirle geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fit-bokx is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fit-bokx in Goirle een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fit-bokx ? Je kunt de Sportschool bereiken op Parallelweg 14 in Goirle. Je kunt ze ook bellen op 31 6 52534253, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://fit-bokx.nl/

Hoe kom je bij Fit-bokx? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit-bokx het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fit-bokx

Bezoekers bekeken ook