Sport- en Preventiecentrum Physical B.V.

Aan de Vening Meineszstraat 7-7-A in Ede kun je Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. vinden.

Meer informatie over Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. in Ede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. in Ede geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. in Ede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. ? Je kunt de Sportschool bereiken op Vening Meineszstraat 7-7-A in Ede. Je kunt ze ook bellen op 31 318 635 144, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.bapede.nl/

Hoe kom je bij Sport- en Preventiecentrum Physical B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sport- en Preventiecentrum Physical B.V.

Bezoekers bekeken ook