Bodhi Gym

Aan de Nijverheidsweg 18V in Utrecht kun je Bodhi Gym vinden.

Meer informatie over Bodhi Gym in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bodhi Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bodhi Gym in Utrecht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bodhi Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bodhi Gym in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bodhi Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Nijverheidsweg 18V in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bodhigym.nl/

Hoe kom je bij Bodhi Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodhi Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bodhi Gym

Bezoekers bekeken ook