Self defence van Dinther

Aan de De Bokkelaren 138 in s-Hertogenbosch kun je Self defence van Dinther vinden.

Meer informatie over Self defence van Dinther in s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in s-Hertogenbosch? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Self defence van Dinther biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Self defence van Dinther in s-Hertogenbosch geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Self defence van Dinther is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Self defence van Dinther in s-Hertogenbosch een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Self defence van Dinther ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op De Bokkelaren 138 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze ook bellen op 31 6 38336396, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kravmaga-denbosch.nl/

Hoe kom je bij Self defence van Dinther? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Self defence van Dinther het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Self defence van Dinther

Bezoekers bekeken ook