CQFS Rotterdam-Barendrecht

Aan de Brugge 10 in Barendrecht kun je CQFS Rotterdam-Barendrecht vinden.

Meer informatie over CQFS Rotterdam-Barendrecht in Barendrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Barendrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, CQFS Rotterdam-Barendrecht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is CQFS Rotterdam-Barendrecht in Barendrecht geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

CQFS Rotterdam-Barendrecht is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat CQFS Rotterdam-Barendrecht in Barendrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met CQFS Rotterdam-Barendrecht ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op Brugge 10 in Barendrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 16061608, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.vollcombatives.nl/

Hoe kom je bij CQFS Rotterdam-Barendrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CQFS Rotterdam-Barendrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. CQFS Rotterdam-Barendrecht

Bezoekers bekeken ook