Kamato Gym

Aan de Arnhemseweg 14 in Barendrecht kun je Kamato Gym vinden.

Meer informatie over Kamato Gym in Barendrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Barendrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kamato Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kamato Gym in Barendrecht geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kamato Gym is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kamato Gym in Barendrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kamato Gym ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op Arnhemseweg 14 in Barendrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 34564942, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kamatogym.nl/

Hoe kom je bij Kamato Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kamato Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kamato Gym

Bezoekers bekeken ook