M.A.T.C.H.

Aan de Wijnruitstraat 196 in Waalwijk kun je M.A.T.C.H. vinden.

Meer informatie over M.A.T.C.H. in Waalwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Waalwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, M.A.T.C.H. biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is M.A.T.C.H. in Waalwijk geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

M.A.T.C.H. is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat M.A.T.C.H. in Waalwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met M.A.T.C.H. ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op Wijnruitstraat 196 in Waalwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48754215, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.match-waalwijk.nl/

Hoe kom je bij M.A.T.C.H.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.A.T.C.H. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. M.A.T.C.H.

Bezoekers bekeken ook