Powerfulness

Aan de De Bleek 8 in Groenlo kun je Powerfulness vinden.

Meer informatie over Powerfulness in Groenlo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groenlo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Powerfulness biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Powerfulness in Groenlo geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Powerfulness is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Powerfulness in Groenlo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Powerfulness ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op De Bleek 8 in Groenlo. Je kunt ze ook bellen op 31 6 83528639, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://powerfulness.nl/

Hoe kom je bij Powerfulness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Powerfulness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Powerfulness

Bezoekers bekeken ook