Salomons Sportschool

Aan de Blooksven 10 in Zaandam kun je Salomons Sportschool vinden.

Meer informatie over Salomons Sportschool in Zaandam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zaandam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Salomons Sportschool biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Salomons Sportschool in Zaandam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Salomons Sportschool is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Salomons Sportschool in Zaandam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Salomons Sportschool ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Blooksven 10 in Zaandam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 45194710, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportschoolsalomons.nl/

Hoe kom je bij Salomons Sportschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salomons Sportschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Salomons Sportschool

Bezoekers bekeken ook