budokai-ibuki

Aan de Frans Halsplein 33 in Schiedam kun je budokai-ibuki vinden.

Meer informatie over budokai-ibuki in Schiedam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Schiedam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, budokai-ibuki biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is budokai-ibuki in Schiedam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

budokai-ibuki is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat budokai-ibuki in Schiedam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met budokai-ibuki ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Frans Halsplein 33 in Schiedam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24326273, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.budokai-ibuki.nl/

Hoe kom je bij budokai-ibuki? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je budokai-ibuki het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. budokai-ibuki

Bezoekers bekeken ook