COMBAT BROTHERS

Aan de Tramsingel 48 in Breda kun je COMBAT BROTHERS vinden.

Meer informatie over COMBAT BROTHERS in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, COMBAT BROTHERS biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is COMBAT BROTHERS in Breda geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

COMBAT BROTHERS is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat COMBAT BROTHERS in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met COMBAT BROTHERS ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Tramsingel 48 in Breda. Je kunt ze ook bellen op 31 6 39883901, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.combatbrothers.nl/

Hoe kom je bij COMBAT BROTHERS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je COMBAT BROTHERS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. COMBAT BROTHERS

Bezoekers bekeken ook