Sportschool Van der Meij

Aan de Heemskerkerweg 51 in Beverwijk kun je Sportschool Van der Meij vinden.

Meer informatie over Sportschool Van der Meij in Beverwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Beverwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportschool Van der Meij biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportschool Van der Meij in Beverwijk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportschool Van der Meij is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportschool Van der Meij in Beverwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportschool Van der Meij ? Je kunt de Sportschool bereiken op Heemskerkerweg 51 in Beverwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 38056479, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportschoolvandermeij.nl/

Hoe kom je bij Sportschool Van der Meij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Van der Meij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportschool Van der Meij

Bezoekers bekeken ook