KickSports

Aan de Appelhôf 1 in Oudehaske kun je KickSports vinden.

Meer informatie over KickSports in Oudehaske

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Oudehaske? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, KickSports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is KickSports in Oudehaske geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

KickSports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat KickSports in Oudehaske een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met KickSports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Appelhôf 1 in Oudehaske. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41030526, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://kick-sports.nl/

Hoe kom je bij KickSports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KickSports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. KickSports

Bezoekers bekeken ook