Dire Gym

Aan de Van Weerden Poelmanweg 23 in Soest kun je Dire Gym vinden.

Meer informatie over Dire Gym in Soest

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Soest? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dire Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dire Gym in Soest geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dire Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dire Gym in Soest een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dire Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Van Weerden Poelmanweg 23 in Soest. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.diregym.com/

Hoe kom je bij Dire Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dire Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dire Gym

Bezoekers bekeken ook