BoxGym-Parkstad

Aan de Wiebachstraat 36 in Kerkrade kun je BoxGym-Parkstad vinden.

Meer informatie over BoxGym-Parkstad in Kerkrade

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Kerkrade? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BoxGym-Parkstad biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BoxGym-Parkstad in Kerkrade geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BoxGym-Parkstad is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BoxGym-Parkstad in Kerkrade een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BoxGym-Parkstad ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Wiebachstraat 36 in Kerkrade. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40928981, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.boxgym-parkstad.nl/

Hoe kom je bij BoxGym-Parkstad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoxGym-Parkstad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BoxGym-Parkstad

Bezoekers bekeken ook