MartialFit

Aan de Gouden Uillaan 36 in Berkel en Rodenrijs kun je MartialFit vinden.

Meer informatie over MartialFit in Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Berkel en Rodenrijs? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MartialFit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MartialFit in Berkel en Rodenrijs geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MartialFit is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MartialFit in Berkel en Rodenrijs een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MartialFit ? Je kunt de Sportschool bereiken op Gouden Uillaan 36 in Berkel en Rodenrijs. Je kunt ze ook bellen op 31 6 16500483, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.martialfit.nl/

Hoe kom je bij MartialFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MartialFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MartialFit

Bezoekers bekeken ook