Fitbytreff

Aan de Markerkant 1525K in Almere kun je Fitbytreff vinden.

Meer informatie over Fitbytreff in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fitbytreff biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Trainingscentrum is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fitbytreff in Almere geschikt. De trainers van deze Trainingscentrum zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fitbytreff is meer dan een Trainingscentrum. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fitbytreff in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fitbytreff ? Je kunt de Trainingscentrum bereiken op Markerkant 1525K in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 6 50830836, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fitbytreff.com/

Hoe kom je bij Fitbytreff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitbytreff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fitbytreff

Bezoekers bekeken ook