Fitnesscentrum Performance

Aan de Familie Bronsweg 22 in Wagenborgen kun je Fitnesscentrum Performance vinden.

Meer informatie over Fitnesscentrum Performance in Wagenborgen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Wagenborgen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fitnesscentrum Performance biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fitnesscentrum Performance in Wagenborgen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fitnesscentrum Performance is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fitnesscentrum Performance in Wagenborgen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fitnesscentrum Performance ? Je kunt de Sportschool bereiken op Familie Bronsweg 22 in Wagenborgen. Je kunt ze ook bellen op 31 596 542 831, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fitnesscentrumperformance.nl/

Hoe kom je bij Fitnesscentrum Performance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitnesscentrum Performance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fitnesscentrum Performance

Bezoekers bekeken ook