Semaja's Gym

Aan de Watergoorweg 108N in Nijkerk kun je Semaja's Gym vinden.

Meer informatie over Semaja's Gym in Nijkerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijkerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Semaja's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Semaja's Gym in Nijkerk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Semaja's Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Semaja's Gym in Nijkerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Semaja's Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Watergoorweg 108N in Nijkerk. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.semajasgym.nl/

Hoe kom je bij Semaja's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Semaja's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Semaja’s Gym

Bezoekers bekeken ook