Laarej Gym

Aan de Ammandreef 1 in Utrecht kun je Laarej Gym vinden.

Meer informatie over Laarej Gym in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Laarej Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Laarej Gym in Utrecht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Laarej Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Laarej Gym in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Laarej Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Ammandreef 1 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 30 304 0070, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Laarej Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laarej Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Laarej Gym

Bezoekers bekeken ook