Muay Thai

Aan de Watergoorweg 83 in Nijkerk kun je Muay Thai vinden.

Meer informatie over Muay Thai in Nijkerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijkerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Muay Thai biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Muay Thai in Nijkerk geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Muay Thai is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Muay Thai in Nijkerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Muay Thai ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Watergoorweg 83 in Nijkerk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 87865806, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Muay Thai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Muay Thai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Muay Thai

Bezoekers bekeken ook