Innae Dojang

Aan de De Bruyn Kopsstraat 1 in Rijswijk kun je Innae Dojang vinden.

Meer informatie over Innae Dojang in Rijswijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rijswijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Innae Dojang biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Innae Dojang in Rijswijk geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Innae Dojang is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Innae Dojang in Rijswijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Innae Dojang ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op De Bruyn Kopsstraat 1 in Rijswijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 45764602, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.innae.nl/

Hoe kom je bij Innae Dojang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Innae Dojang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Innae Dojang

Bezoekers bekeken ook