Fighting4Power Academy

Aan de Amerikalaan 201 in Utrecht kun je Fighting4Power Academy vinden.

Meer informatie over Fighting4Power Academy in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fighting4Power Academy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fighting4Power Academy in Utrecht geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fighting4Power Academy is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fighting4Power Academy in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fighting4Power Academy ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Amerikalaan 201 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 45706873, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fighting4power.com/

Hoe kom je bij Fighting4Power Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fighting4Power Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fighting4Power Academy

Bezoekers bekeken ook